13 Ocak 2014 Pazartesi

Cute Mint Bow Nails

Bugün şirinmi şirin bir dizayn var karşınızda : ) Bu manikürde kullandığım mint renginin en sevdiğim tonu ( flormar wet look serisindeki mint rengi ) başlı başına zaten çok şirin bir renk ama ben biraz daha şirin yapmak istediğim için hem striping tape hem fiyonk kullandım ve pembe - mint ikilisine birkez daha asık oldum sizce de öyle değil mi : )


Today's post is the cutest design : ) For this manicure I use the most beautiful mint colour ( nail polish from Flormar wet look ) this nail polish is so cute all alone but I wanted to do even more cuter and add bow and striping tape , mint and pink , they r looking perfect together isnt it ? : )







10 yorum:

  1. çok güzel olmuş bu bantları bir ben kullanamıyorum sanırım:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok canım sende bir problem yok bantlar kullanılışlı değil katılıyorum bi gecelik güzel ertesi gün uclardan kalkıp takılıyo oraya buraya ben de sinirlenip çıkarıyorum :D :D

      Sil
  2. Şöyle karatı yüksek bir pırlanta yada ışılışıl bir charmbracelet olsa elinde tam tiffany&co kataloğuna layık bi post. Mint ve pembe harika ikili olmuş, yazdım bi kenara:):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oooh tadından yenmez ozaman di mi hahahaha :D tesekkür ederim canım benim

      Sil
  3. Cook guZel opmis bayildim

    YanıtlaSil
  4. fiyonkla harika durmuş ben de bulayım fiyonklarımı bari:-)) bir şey soracağım sağlam duruyormu o fiyonk orada sabitlendikten sonra bana düşecekmiş gibi geliyor hep..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkürler : ) evet sabitlendikten sonra ben çıkarmak isteyene kadar çıkmadı benim tırnağımdan , sadece köşeleri açıkta oldugu için sacıma takılıyor bazen :D

      Sil