16 Ağustos 2013 Cuma

My Nail Care / Tırnak Bakımım

Eveeet sonunda tırnak bakım postu yayında.'' Tırnakların takma mı ? '' , '' tırnaklarını nasıl bukadar uzatabiliyosun ? '' , '' kırılmamaları için ne yapıyorsun ? '' gibi sıkca gelen soruların topluca bir cevabını vermiş olayım artık.



Yayy finally my nail care routine post is on . I got many questions like '' what u doin for keeping them that much long ? '' , '' what u doin for make them growing faster ? '' ... so with this post I ' ll give answer to all those questions .



Ben asla tırnaklarımı baska ellere emanet etmem bu yuzden manikürümü de kendim yaparım.Bu seti ben yurtdısından edinmiştim , ama bu tür ürünleri artık Türkiyede de bulmak mümkün. 



I'm always doing my manicure at home. U can find this set at every beauty markets and do your nails so easily .

Gördüğünüz gibi aşamalara göre hepsi ayrı ayrı numaralandırılmıs.




Ben işe öncelikle tırnak etlerimi geriye itmekle ve kesmekle başlamayı tercih ediyorum . İnce olan tırnak etlerini itmeye yarıyor ve kalem gibi olan ise yumusatıyor.


I prefer to start from my cuticles . I cut them and make them softer.


Manikür makasıyla tırnak etlerimi kesip daha sonra besleyici yağ uyguluyorum . 



1 numara kristal törpü ile tırnaklarınıza şekil veriyorsunuz.

With number 1 u give shape to ur nails.




2 numara ile zamanla tırnaklarınızın yüzeyinde biriken toz vs alıyorsunuz .

With number 2 u clean ur nail surface .


        3 numarayı yine tırnak yüzeyine uyguluyorsunuz . Tırnaklarınızın hava alması ve kan akışını hızlandırarak daha cabuk uzamasını sağlamak amacı.

 number 3 u apply to ur nail surface for conditioning . this step also make ur nail grow faster because of ur blood circulation.


        4 numara ve en cok sevdiğim  : ) bu adım tırnaklarınıza sanki parlatıcı sürmüşşünüz gibi bir parlaklık verıyor kalıcı bir şekilde. 

Number 4 and my favourite : ) this step make your nails look shiny like u use top coat : )

 Eveet setle işimiz bitti sıra geldi benim en büyük kurtarıcıma ve bugüne kadar kullandıklarımın içerisinde en iyi olan tırnak bakımı ojeme. Rimmel london ın bu ojesini watsonslarda bulabilirsiniz bildiğiniz gibi. Ben bunu bütün ojelerimin altına kullanıyorum baz olarak . Hem oje için pürüssüz bir yüzey sağlıyor hem tırnaklarımı güçlendiriyor.Tek basına kullandıgınızda ise gayet basarılı bir parlatıcı.



Set is fnished.Let's see what is next. Rimmel London nail care is the best that ı have till this time. I use this always as a base coat . It's really make my nails so strong . I'm so happy whit this product.

    Vee son olarak sunu soyliyim , Eğer yediğinize içtiğinize dikkat etmezseniz her ne bakım yaparsanız yapın '' tırnak soyulması , kırılması , yavas uzaması '' gibi sorunlarla karsılasırsınız. Bunun için yeterli sebze meyve tüketmelisiniz ki yaptıgınız bakım işe yarasın hepinize simdiden kolay gelsin : )

4 yorum:

  1. so I guess you like pink.... :-)

    Love your blog, would you like to follow eachother?

    Let me know! X,E

    YanıtlaSil
  2. selam blogunu yeni keşfettim
    ben de beklerim :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Nice post! I like your set! would you like to follow each other with GFC and Bloglovin?
    Besos, desde España, Marcela♥

    YanıtlaSil