3 Ağustos 2013 Cumartesi

Lush Sea Spray Review / Lush Sea Spray incelemesi


 Öncelikle sunu söylemeliyim ki '' tırnaklarımı kestim '' O.O cok kısa olmasalar da baya kısalttım yeniden sağlıklı uzamaları için.o yüzden yeni tırnak postları hazırlamak için bbiraz uzamalarını beklıyorum , ama zaten postlar geriden geldiği için neredeyse istediğim uzunluga geldiler bile birkaç post sonra görürsünüz : ) 

First of all ı need to say that ı cut my nails O.O they r not that much short but ı cut them bec of ı want them grow healthy again . I'm waiting that they grow enough to post my nails again .I think after a couple of posts u can see them : )


Bugün Lush Sea Spray den bahsetmek istedim , bu srayde vaad edilen şey su : deniz sonrasında saçlarınızda kendiliğinden  hos bir dalgalanma oluyor ya işte aynen o . Deniz Yosunu , deniz suyu , neroli ve gliserin içeriyor . 


Today ı wanna talk about Lush Sea Spray . This spray make your hair like u just come out of sea , as we say '' beachy waves '' Lol : ) 
 İster saclarınız kuruyken isterseniz nemliyken kullanabilirsiniz.Gün içerisinde saçlarınıza yeniden hacim kazandırmak için de kullanabilirsiniz.Saçlarınızda çok hoş hafif parfümümsü bir koku bırakıyor gün boyunca , hacim sağlıyor ve çok hoş dalgalar oluşuyr aynı zamanda parlaklık da veriyor.



U can use it to fix ur hair or refresh throughout the day .It makes ur hair shiny , give volume to your hair and smells so nice all day .
 En önemlisi de bu spray Vegan.Yani hayvanlar üzerinde test edilmiyor .

As u know Lush is fighting against animal testing .




6 yorum:

  1. fiyatı nedir acaba toni&guy da da var böle bir spreyde hangisi uygunsa onu tercih edeyim :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, çok güzelmiş gerçekten nerden temin edebiliriz ve fiyat hakkında bilgi verebilir misin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim fiyatı 34 lira http://www.lushturkey.com/sac/product.aspx?productid=881 bu adresten direk temin edebilirsiniz : )

      Sil
  3. Toni&Guy'da da böyle bir sprey mevcut, o da 34 tl ve bende pek işe yaramamıştı. Bir de bunu deneyeyim. :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. butür ürünlerde beklentiyi yüksek tutmamak lazım , çünki sonuc her sac tipine göre de değişebiliyor , bir de bunu deneyin umarım işe yarar : )

      Sil