10 Mayıs 2013 Cuma

Son zamanlardaki favori maskaralarım '' Golden Rose & L'oreal ''


Merhabalar : ) 
Başlıktan da anlaşılacağı gibi son zamanlardaki favori maskaralarım üzerine konuşmak istedim biraz.3 tane maskara üzerine konuşucam tabiki kullandıklarım bunlarla sınırlı değil daha iyi daha kötüleri oldu ama su son zamanlarda elimin sürekli gittiği maskalarım bu üçü:


Maskaralarımdan ilki : L'oreal Mega Volume Collagen 24H
 resimde gördüğünüz gibi çok tombul ve yoğun bir fırçaya sahip bu maskara piyasaya çıkalı çok oldu ama uzuuun süredir kullanıyorum .Ekstra siyah rengi özellikle hoşuma gidiyor.Kalıcılığından çok memnunum , hiçbir akma , bulaşma vs yaşamadım . 
Fotoğrafları kirpik kıvırıcısı bile kullanmadan çektim ve tek kat uyguladım rimeli
 Simsiyah rengi gayet belli oluyordur umarım : ) dolgunluk kazandırdığı da kesin 
 Tek katta değil ama birkaç kat uygulamak istediğimde ben hafif bir kirpiklerimi toplama sorunu yaşadım ama bunu da herhangi taraklı fırçası olan bir rimelle çözdüm fiyatı su sıralar 35-44 TL arası sanırım 
Diğer iki maskaram ise Golden Rose'dan 
Maxim Eyes & City Style
 City Style gördüğünüz gibi taraklı bir fırçaya sahip ve vaad ettiği gibi kirpiklerinizi tek tek tararcasına ayırıyor bayıldım .
 Maxim Eyes ise daha çok dolgunluk verdiğini vaad ediyor ve tombul fırçlasından da anlaşılacağı üzere bu vaadini yerine getiriyor.
 Ben Golden Rose un bu iki maskarasına da bayıldımmmm bayıldımm .Uygularken önce sarı olan Maxim eyes bir kat sürüp ikinci kata pembe olan City style ı uyguluyorum ve işte aşağıdaki sonucu elde ediyorum . fiyatları 5-6 lira civarındaydı. L'orealin fiyatıyla ve perfomansıyla karşılaştırdığımızda bana göre L'orealin tek artısı ekstra siyah oluşu oldu. Bundan sonra vazgeçmem bu süper ikiliden gibime geliyor , peki siz ne düşünüyorsunuz ?



6 yorum:

  1. Golden Rose Pembesini kullanıyorum
    Gayet güzel..
    Sevgiler,
    Bana da beklerim..

    YanıtlaSil
  2. Golden Rose rimellerin dolgunlugunu daha cok sevdim, alisveris listeme ekledim tesekkurler ;)

    Bizede bekleriz:)

    http://bazenar.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet fiyatlarına göre ve özellikle ikisi birlikte kullanıldıgında sonuc muthiş : )

      Sil
  3. Bende severek kullanıyorum bu ikiliyi hatta üçlüyü demeliyim .Cat walk var bide bende turuncu olanından onu daha çok seviyorum diğer ikisine göre nedeni nedir bilmem :):):)

    Bende bloguma beklerim bu arada .SEVGİLER .

    http://senistiyorruj.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya o serinin hepsi güzel ve performanslarına göre fiyatları da müthiş ^.^

      Sil