30 Ağustos 2013 Cuma

Gökkusagı / Rainbow


Bugün bir mimle karşınızdayım , cici blogger   Miss.Poine   beni gökkuşağı mimine davet etti .Evet bu benim ilk mimim oldu ve yaparken de cok keyif aldım ( hernekadar orta parmağımın tırnağı kırılmıs olsa da siz onu görmezden gelin : (  .  ) Bende bu tagi yapmak isteyen herkezi taglemiş sayıyorum , çok eğlenceli hadi siz de yapın gökkusağınızı ve benimle paylasın : )
Teşekkürler Miss.Poine : ) <3 


Today I'm here for a tag , cute blogger   Miss.Poine   invited me to rainbow tag. Yes this is my first time doing tag and I enjoyed a lot while I'm doing all of this. ( I know my middle finger nail is broken please ignore it :( . ) I tag everyone who wants to join rainbow tag , I enjoyed a lot , try and we can enjoy together : )
Thank you Miss.Poine : ) <3




Mavi - Blue 



                                                                      Sarı - Yellow



                                                                      Yeşil - Green 



                                                                    Pembe - Pink 



                                                                    Kahverengi - Brown 

8 yorum:

  1. Harikasinnn!! Bayildimmm :) Canim cook tesekkur ederim cok mutlu oldum harika hazirlamissin :) Tirnaklarin cok guzell gecmis olsun nazar boncugu kirilan tirnaklar :)) Opuyorum cook :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim tesekkurler begenmene cok sevindim : ) çok eglendim yaparken rengarenk tekrar tesekkur ederım tagledigin icin beni coook cok optummm <3 : )

      Sil
  2. En çok maviyi beğendim ben ama çok hoş bir gökkuşağı mimi olmuş :)

    YanıtlaSil
  3. Cok gusel olms hepsi canim :) nedir bu gokkusagi mimleme olayi cok eglenceli gb :) istedigin hersey icin yapabiliomsn ? Tirnak icinde gecms olsn :( koku sende uzar ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok tesekkur ederım canım : ) evet cok eglenceli bir mim , kozmetikle ilgili herşey ya da istediğin herşey :) hadi sen de yap <3




      Sil
  4. Ooov bütün ojelere bayıldıım :)
    Orta parmağında nazar boncuğu olsun canım,tırnakların çok güzel.

    YanıtlaSil