13 Temmuz 2013 Cumartesi

Pastel Magic Sand Collection / Pastel Magic Sand Koleksiyonu


İşte Pastelin Magic Sand koleksiyonundaki ikinci favorim No : 722 
Here is my second fav from this collection No : 722



Kendisi benim favori altın rengim oldu bile ama şunu söylemeliyimki içerisindeki simlerden dolayı çıkarması biraz zahmetli ama buna değer : )
It's already been my fav golden colour but because of the glitters inside , its a lil difficult when u want to take them off but its deffinitely worth it : )


15 yorum:

  1. I saw those polishes a week or so ago when I visited my local Gratis, but I wasn't sure about the effect so I'm really glad to have found your website :) I live in Istanbul (but as you can probably guess I am not Turkish ;) ) and there are so few nice beauty blogs about Turkish cosmetics, but in English - can you recommend any?

    I will be comming back! ;) I'm subscribing!

    www.7hillsofbeauty.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aww ım so glad to have you here thank you ^.^ I'm also subscribing your blog : ) and ı can recommend '' http://gorkemkarman.blogspot.com/ '' she has nice blog Turkish & English :) u can check it out . Lots of kisses P.S : this weekend Gratis have a big discount LOL

      Sil
  2. tirnaklarini nasil böyle uzatabiliyorsun ben hic basaramiyorum, hemen kiriliyorlar:( gercekten mükemmel!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yakında tırnak bakımımda neler yaptıgıma dair bir post yayınlicam : ) takipte kal <3

      Sil
  3. süper olur, bekliyorum!:)

    YanıtlaSil
  4. Blogunuza girince içim şenlendi yahu :) Ne kadar güzel bir blog :) Bu arada tırnaklarınızın maşallahı var ben hiç o kadar uzatamam hemen kırılıverir :( Takibe aldım blogunuzu bana da beklerim gizzgiz.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim bu güzel yorumun için çok memnun oldum . Ben de artık cok uzadılar sanırım bıraz kısaltmalıyım diyip kısaltıyorum yoksa kırılacakları yok masallah ama bebek gıbı bakıyorum onlara yakında tırnak bakımımla ılgılı bır post yayınlıcam zaten . Sevgiler . . .

      Sil
  5. Ojelerin rengine bayıldım :)Bloğunu takibe aldım canım bana da beklerim.İstanbuldaki farklı mekan ve lezzetlerle ilgili paylaşım yapıyorum.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel bir renk ve çok yakışmış.

    YanıtlaSil
  7. Aman tanrım tırnaklara bak Maşallah! :)
    Ojeye de bittim,mükemmelmiş.

    Bende beklerim tatlım. ^^
    tekaska.blogspot.com

    YanıtlaSil