10 Temmuz 2013 Çarşamba

Kryolan Eye Shadow Palette / Kryolan Far Paleti

Bugün sizinle yıllardır kullandığım bir paleti konuşmak istedim . Kryolan  profesyonel alanda kullanılan bir kozmetik markası yani sahne makyajları , vücut boyama gibi alanlarda ama tabiki günlük makyajda da sonn derece basarılı bir marka.Ben birkac yıl önce sahne makyajı yaparken tanısmıstım bu markayla ve daha sonra far ve allık paletleri fondöten gibi ürünlerini de edindim ve yıllardır sorunsuz kullanıyorum.Gerek pigmentasyonları gerek kalıcılıkları gerek ciltle uyumu / sağlığı olsun her acıdan cok memnunum / Today ı wanna talk about an eye shadow palette that ı use for years. As u know u can use kryolan as stage makeup , professional makeup , body painting .... and of course its also great at daily makup stuff like eye shadow palette , blush palette , foundation ...I love kryolan because of their pigmentation , staying long hours on my face and also healty for my skin .


 Herhangi bir baz kullanmadan işte pigmentasyonları en koyudan aydınlatıcıya doğru'' flashlı cekim '' / Here is the pigmentation from dark to highlighter , ı didnt use any base  '' used flash ''
 Burda da flash olmadan cektigim fotograf / And here is without flash 



5 yorum:

  1. Merhabalar,
    Bloğunuzu çok beğendim ve izlemeye aldım. Bana da bekliyorum. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimi bıraktımmmm…..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkürler hemen bakıyorum ben de : )

      Sil
  2. Merhabalar,
    Ben de bloğunu yeni keşfettim ve çok beğendim :)) Hemen izlemeye aldım,
    Bana da beklerim. http://fatoscatadlar.blogspot.com/
    Görüşmek dileğiyle,
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Tekrar selam :)kryolan far paledini görünce yorum yapmadan geçmek istemedim :) valla bundan 7-8 sene önce annem almıştı herhalde, içinde her renk tonu olandan. Genç kızlık, isteme, kına, nişan evrelerinin her birinde bizzat kendim baya sömüre sömüre kullandım ve çok memnundum :)) Zamanla bir kısmı tükendi tabi ama oldukça fazla gidiyor. Sanırım evladiyelik dedikleri bu olsa gerek :)

    Bu arada siten çok hoş :) takibindeyim ;)

    banada tekrar beklerim :)

    beauthingsforme.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen aynen evladiyelik hahah paletlerin renkleri bir harika zaten : )

      Sil