26 Nisan 2013 Cuma

Yakın zamanda biten ürünler

Eveeet uzun süredir sadece tırnak süslemesiyle ilgili yayın yapıyordum sakın bu blogun zadece ojeler üzerine olduğunu düşünmeyin :) Geç olsun güç olmasın :D elimdeki birkaç ürünümü bitirdim , tabiki sizin de bildiğiniz ürünlerdir bunlar ama ben kendi düşüncelerimi paylaşmak istedim : )
Gelelimmm ürünlere  ...
Bu ara fazlasıyla The Body Shop ürünü bitirdim ama bitirmemek elde değil hepsi ayrı ayrı muhteşem kokuyorlar çünkü.White Musk Body Shop'un ennnn beğendiğim kokularından birtanesi,ben bu ürünleri set halinde almıştım parfüm , vücut losyonları ve vücut peelingi.Parfümü çok kalıcı ve tabiki aynı ürünün duş jeli vücut yagı ya da losyonuyla birlikte kullandığınızda çok daha fazla kalıcılık elde edıyorsunuz bu süper.Ürünlerin hepsinden ayrı ayrı memnun kaldım.
 The Body Shopun çilek ( mmmm ) :) kokulu vücut yağı tabi bu bildiğiniz sıvı yağlardan değil.Eğer çilek kokusunu seviyorsanız bu ürüne bayılabilirsiniz çünkü çok lezzetli kokuyor he he sürerken insanın yiyesi geliyor diyebilirim  :) ve yumuşacık yapıyor.
 Paco Rabanne Lady 1 Million : Beğenerek kullandığım bir koku ama şunu söylemek gerekir ki biraz ağır  dolayısıyla daha çok akşama uygun bulduğum bir kokuydu 
 DKNY Be Delicious : Eğer ki yeşil elma kokusunu seviyorsanız işte size ideal bir yaz kokusu bayılarak kullandım ve kullanmaya da devam edicem , acayip ferah bir kokusu var. 
 Maybelline Dream Matte Pudra : Başarılı bir ürün içerisinde kendi aynasını bulundurması tabiki biz kadınlara dışarıdayken kolaylık sağlıyor :) Severek kullandım ama şimdi Rimmel Dream Matte pudrayı aldım farklı markaları da denemiş olmak için yoksa bu üründen de gayet memnun kaldım 
 Bildiğiniz gibi watsonlarda satılan burun bantları : yani mükemmel bir ürün değil ama vasat da değil kullanılabilir :)

 Kendinize çok iyi bakın bir sonraki yazıda görüşmek üzere :) <3




11 yorum:

  1. bodys shop'un parfümleri bir harika.bende white musk libertine'ni severek kullanıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. diymi ya hem kokuları mükemmel hem kalıcılıkları :) güle güle kullan sende canım :)

      Sil
  2. Whıte musk kullanmıştım bir ara.Epeyce kalıcıydı.Roll-on'u hala işyerimdeki dolabımda tutuyorum.

    YanıtlaSil
  3. Ne zaman böyle bir blog görsem, iç çekerim. Ona almak isteyipte alamadığım o kadar çok şey vardı ki. Çevredeki yavşak hemcinslerimden dolayı ona makyaj yapmayı bile yasaklamıştım, peh!

    Takibimdesin, banada beklerim.
    http://kacikturuncu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. tebrikler tatlım:)) tbs ürünlerini hiç denemedim yakınlarımda yok maalesef:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eğer imkanın varsa online sipariş ver derim white musk la başlıyabilirsin :)

      Sil
  5. Dkny ve body shop ikiside favorim! Tam baharlik :)

    YanıtlaSil
  6. body butter çilek kokulusu çok memnun kaldın sanırım fiyatı ne kadar? ve nerde bulabilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet eğer çilek kokusunu seviyorsan sen de çok memnun kalırsın , fiyatı net bi bilgim yok çünkü ben set halinde almıştım ama anneler gününe özel body shopta tüm hediye setlerinde %20 indirim var suanda bu setlerin içine vücut bakım setleri de giriyor sannırım .Nerden bulabileceğine gelince eğer yaşadığın yerde body shop yoksa malesefki online satışı yok ama http://www.thebodyshop.com.tr/urunsiparis1.asp bu adrese tıklayarak istedğin subesını telefonla arıyıp siteden ürününü secip havale yapıp sana kargoyla yollamalarını istiyebiliyorsun ve ben bu şekilde çok kez alışveriş yaptım body shoptan hiçbir problem yaşamadan ürünlerim sağsalim elime geçtiler : )

      Sil